Momenteel Online:

We hebben 142 gasten en geen leden online

Zoeken:

Locatie Gewijzigd Cd Presentatie!!!

Na al het goede nieuws betreffende de cd single presentatie van Christian Goossens. moeten wij u vandaag een belangrijke mededeling verstrekken via dit bericht. Het management van BNL-Artiesten.be (Alain Claes) en Christian Goossens zijn al maanden bezig met een drukke voorbereiding betreffende dit evenement. Men had een prachtige locatie gevonden in het Belgische Hamond - Achel. Echter wegens een langdurig lopend meningsverschil tussen de huurder van het koetshuis behorende bij kasteel Grevenbroek en de eigenaar (verhuurder) is de huurder opgestapt, en is de locatie door de verhuurder niet langer beschikbaar gesteld. 

BNL-Artiesten.be en Christian Goossens zijn blij met de samenwerking tussen hen en de (inmiddels) voormalige uitbaters van dit koetshuis (Twan van Lierop en Marieke Renders) omdat zij in goed overleg mede zorg hebben gedragen voor een andere locatie, zodat de fans van Christian Goossens, alsnog op dezelfde datum, met dezelfde artiesten, dezelfde aanvangstijd en nog steeds gratis entree/inkom de presentatie van de nieuwe single kunnen bijwonen. Vermeld u a.u.b. aan iedereen dat de locatie gewijzigd is naar een locatie in Nederland. Dit evenement vind nu plaats bij "Dancing" "Zaal" "Maenen", Leenderweg 58 te Valkenswaard.

In dit bericht maar ook elders op deze website treft u de gewijzigde aankondiging (poster) aan. De like en share aktie zal spoedig aanvangen.
 
 
Copyright© Christian-Goossens.nl ~ 2017 - 2018