Momenteel Online:

We hebben 124 gasten en geen leden online

Zoeken:

Cannonball Media schiet videoclip Christian

Thijs Aldenzee van Cannonball Media gaat zorg dragen voor een schitterende videoclip behorende bij de nieuwe single van Christian Goossens. Daarmee is het proffesionele team om de nieuwe single van de Bladelse (Mierlose) zanger compleet. Samen met BNL-Artiesten.be (Alain Claes), Kees Tel Productions (tekst en muziek), HIT IT! Music (Casper Janssen), en nu dus ook Cannonball Media (Thijs Aldenzee) gaan er allen vol voor om een goed product neer te zetten.

Cannonball Media bestaat uit Thijs Aldenzee & Rene Dekker. Thijs is na afronding van het Grafisch Lyceum in 1996 naar Amerika vertrokken. Daar heeft hij voor Omni Music gewerkt als designer. Eenmaal terug in Nederland werd zijn bedrijf Static opgericht. Static was werkzaam voor oa. Coca Cola, Vogelbescherming, Intratuin, Jan Linders Supermarkten, Politiekeurmerk Veilig Wonen, Berk Music Productions, Sony Music en nog tal van andere bedrijven. Heden ten dage is Thijs ook nog werkzaam als Art Director voor Berk Music Productions in Eindhoven, waar hij verantwoordelijk is voor al het grafische werk. Als Video Director is hij gestopt, dit viel niet meer te combineren met zijn werkzaamheden voor Cannonball. Thijs heeft meer dan 100 clips achter z'n naam staan intussen. Door een samenwerking met CNR Entertainment in 2008 kwamen Thijs en Rene met elkaar in contact. Het bleek te klikken en nadat Rene bij CNR is weggegaan hebben zij Cannonball Media opgericht. En zo geschiedde in 2010....

Inmiddels is Thijs aan een script bezig voor de nieuwe videoclip van Christian Goossens.

Update: 5 december 2017...

De opnames voor de videoclip vinden plaats op woensdag 13 december 2017. De zullen plaatsvinden bij Bed & Breakfast "De Vrolijcke Bosmuis" te Bergeijk, Bij Restaurant "De Rodeo" te Neerpelt (België) en een nog nader te bepalen locatie.  

 
Copyright© Christian-Goossens.nl ~ 2017 - 2018