Momenteel Online:

We hebben 136 gasten en geen leden online

Zoeken:

HIT IT MUSIC gaat plugging nieuwe single verzorgen

Binnenkort verschijnt de nieuwe single van Christian Goossens. Om voor bekendheid van deze nieuwe single te zorgen heeft de Bladelse (Mierlose) zanger samen met zijn management (BNL-Artiesten) besloten om de hulp in te schakelen van een echte proffesional. De keuze was daarbij heel gemakkelijk en men is terecht gekomen bij Casper Janssen, de drijvende kracht achter HIT IT! Music. Casper welke zelf ook zeer actief is in de muzikale wereld zal spoedig de werkzaamheden gaan verrichten welke ongetwijfeld zullen gaan bijdragen aan een succes van Christian zijn nieuwe single.

HIT IT! Music is een maatschappij waarbij kennis van de markt, ervaring, professionaliteit en passie voor muziek centraal staan. In het najaar van 2011 presenteerde dit label haar eerste release van Roy Raymonds “Lalala Liedje”, waarmee direct een stevige chart notering werd bereikt. Inmiddels heeft HIT IT! Music artiesten als Marlous, Robert den Brok, Hans Coolen, Janneke de Roo, Jeffrey Heesen, Yosee, André Pronk, Rudy de Wit, Jack Kunkels, DJ Koen & DJ Joey en Henk Harders aan haar artiestenrooster kunnen toevoegen en hiermee enkele chartnoteringen weten te behalen. 

Het doel van HIT IT! Music is om talent naar een hoger level te tillen. HIT IT! Music verzorgt het hele releasemanagement en begeleid haar artiesten op alle fronten op gebied van A&R, productie, fotosessies, videoclips, artwork, promotie, management en boekingen. Hiervoor werkt HIT IT! Music samen met gerenommeerde partners en speelt hierin naadloos in op de sterk aan verandering onderhevige markt en de wensen van de artiest en het publiek.

 
Copyright© Christian-Goossens.nl ~ 2017 - 2018